• 2
  Октагон Прима

  Попусти и промоции за лојалност!
  Грижа за клиенти!
  Mожност за одложено плаќање!
  Контакт
 • 3
  Гарантиран квалитет!
  Брза и навремена достава !
  Контакт

Паметна Клупа

...

Паметна Клупа МИНИ

Идеално за трговски центри, паркови за малопродажба, кампуси и замена на стари клупи

...

Паметна Клупа

Идеално за улици, плоштади, шеталишта и паркови

...

Паметна Клупа 2

Идеални за замена на стари клупи, прометни локации и модерни урбани области како што се деловни кампуси

Продукти

;

;

;

;

;

;

;

Можност за брендирање со лого на вашата компанија!

Можност да се персонализира со име и презиме или мисла по Ваша желба!

;

Октагон Прима

Секогаш верни на нашите потрошувачи

Кои Сме Ние & Што Нудиме

Во изминатите години со голем ентузијазам и упорна работа успеавме да се наметнеме на македонскиот пазар како една од водечките компании за канцелариски материјали , рекламен и промотивен материјал и печатарски услуги. Друштвото за трговија и услуги ОКАТАГОН ПРИМА ДОО е компанија која е формирана и постои на пазарот во Република Северна Македонија од 2012 година.

Информации за контакт

 • Адреса: Ул. Дебрца бр.25 , Центар , 1000 Скопје - Северна Македонија

 • Е-маил: info@oktagonprima.com.mk

 • Телефон : +389 23 177 211

 • Мобилен: +389 70 650 903

НАШИ ВЕРНИ КЛИЕНТИ